horeca espresso

Manetti koffie:

Manetti Oro – horeca espresso

Deze horeca espresso bestaat uit 100% biologisch geteelde arabica bonen. De Manetti Oro espresso is typisch Noord Italiaans, fijn, mild en zacht van smaak; perfect voor de juiste lungo, maar ook heerlijk als zachte espresso. Verfijnde smaak, een typische espresso voor kenners. Natuurlijk 100% biologisch.


Manetti ORO 100% biologisch

Deze sublieme melange heeft zijn fluwelen karakter te danken aan de Zuid- en Middenamerikaanse bonen.

Een 100% “hoogland” en “gewassen” Arabica espresso koffie: Deze complexe koffie heeft een prachtige balans van rinsheden, en pure chocolade bitters. Waar de uit Honduras en Peru afkomstige koffies de complexiteit geven van zuivere rinsheden brengen de koffies uit Mexico en Nicaragua de pure chocolade en hazelnoot smaak in totale balans.
De ambachtelijke Italiaanse (langzame) branding zorgen voor de hoge intensiteit met een zacht en prettig mondgevoel en met lange nasmaak (naar meer). Wanneer de koffie afgekoeld is zal het smaken naar een chocolade bonbon.

Als lungo: tevens is deze karakteristieke melange geschikt voor een prachtige “gewone” koffie. De rinsheden zullen licht afnemen maar vooral de chocolade tonen met lichte prettige bitters zullen de koffie het karakter geven.

Melkkoffie: Deze zachte doch intense koffie zal heel mooi in de melkkoffies zijn. Door de zachtheid zal de koffie wat meer naar de achtergrond vallen en er een melkchocolade bonbon smaak komen. Een genot voor de verfijnde latte drinker.

Lees hier meer over de Manetti Espresso Oro