Manetti koffie:

Manetti Oro – horeca espresso

Deze horeca espresso bestaat uit 100% biologisch geteelde arabica bonen. De Manetti Oro espresso is typisch Noord Italiaans, fijn, mild en zacht van smaak; perfect voor de juiste lungo, maar ook heerlijk als zachte espresso. Verfijnde smaak, een typische espresso voor kenners. Natuurlijk 100% biologisch.


Meer over de Manetti Oro

Met Manetti Espresso Oro drink je Italie!

The best looking espresso

Laat je verleiden door Italië, Maar wel op de juiste manier. De echte manier. Het echte Italië is soms wat moeilijk te vinden. Of zelfs moeilijk te begrijpen. Manetti neemt je mee naar dit echte Italië.

Manetti heeft zijn roots in Italië, vandaar dat Manetti Italië begrijpt. Het echte Italië. Maar weet ook als geen ander wat wij Nederlanders willen van Italië. Waar we naar op zoek zijn. Niet met duizenden op het San Marco maar juist dat dorpje vlak naast Venetië waar ze de beste lunch serveren. Of uitleggen waarom Fausto Coppi in 1949 voor de Giro en Italië zo’n held was. Waarom ze altijd zoveel lawaai maken, of zo knap zijn. Waarom ze geen concessies doen als het om smaak gaat. Ze willen alleen het allerbeste. En het moet er ook nog eens goed uitzien. Laat je door Manetti verleiden. Manetti maakt koffie zoals ze dat graag drinken in Italië. Echte pure, krachtige smaak. Géén concessies aan smaak of geur. En zeker ook géén concessies aan “looks”.

Biologische teelt

Alle koffiebonen die wij gebruiken voor het maken van onze espresso worden biologisch geteeld. Er wordt dus géén kunstmest en géén bestrijdingsmiddelen gebruikt. Dat is niet alleen beter voor onze planeet en je gezondheid, maar ook nog eens veel lekkerder. Je proeft het!

Manetti zet zich in om koffie te ontwikkelen die het milieu zo min mogelijk belast.

» Terug naar de horeca espresso voor de Manetti oro.