horeca koffie

Manetti koffie:

Manetti Bar – horeca koffie

De powerhouse horeca koffie binnen ons assortiment. Denk je aan Italië dan weet je, dit is hoe de Italianen hun koffie drinken. De Manetti Bar koffie is een pittige espresso met tonen van melkchocolade, daardoor uitermate geschikt voor de italiaanse espresso en perfect als basis voor cappuccino en latte macchiato. Wel weer mooi 100% biologisch geteeld.


Manetti Bar 100% biologisch

Deze unieke melange heeft een Zuidamerikaanse basis waar het karakter wordt gevormd door de Afrikaanse invloeden.

Een Zuid-Italiaanse delicatesse. Prachtige volle karakteristiek volle espresso. Hierin is de perfecte balans van Arabica en robusta gevonden. De zachte complexe smaken van de  “hoogland” en “gewassen” arabica’s in combinatie met de volle donkere tonen van de zeer kwalitatief hoge Afrikaanse robusta.

Ooit een espresso in Italië mogen beleven of gewenst? Dan zal deze Espresso melange je boven verwachting doen verblijden.
Wat gaat jou deze espresso brengen, een prachtig bouquet van romige aardse donkere volle smaken, pure cacao, walnoten, kruidige tonen en wie goed proeft kaneel. Deze volle espresso wordt prachtig als je hem op z’n Italiaans kort zet 25-30 ml. Deze intense koffie zal je gelijk doen opwekken en de boost geven die je wenst van echte koffie.

Als lungo wordt deze koffie pittig, sterk en krachtig! Een koffie drinker met pit zal hier optimaal van kunnen genieten.

Als melkkoffie: door zijn intense volle stevige donkere karakter zal deze koffiesmaak mooi overeind blijven in de melk. Tevens doet de donkere crème een mooie contrast geven voor de witte melk die toevoegt. Een latte art kampioentje!!!

» Lees hier meer over de Manetti Espresso Bar.