Manetti koffie:

Manetti Oro – horeca koffie

De powerhouse horeca koffie binnen ons assortiment. Denk je aan Italië dan weet je, dit is hoe de Italianen hun koffie drinken. De Manetti Bar koffie is een pittige espresso met tonen van melkchocolade, daardoor uitermate geschikt voor de italiaanse espresso en perfect als basis voor cappuccino en latte macchiato. Wel weer mooi 100% biologisch geteeld.


Manetti Bar

Met Manetti Espresso Bar heb je Italië binnen handbereik!

De powerhouse espresso binnen ons assortiment. Denk je aan Italië dan weet je, dit is hoe de Italianen hun koffie drinken. De Manetti Bar espresso is een pittige espresso met tonen van melkchocolade, daardoor uitermate geschikt voor de Italiaanse espresso en perfect als basis voor cappuccino en latte macchiato. Wel weer mooi 100% biologisch geteeld.

Italië binnen handbereik
Op onze eigen bescheiden manier maken we jouw horeca koffie net weer wat Italiaanser. Dat begint met te begrijpen welke rol de koffie speelt in het dagelijkse ritueel. Dat het niet alleen gaat om de hoeveelheid, maar vooral om de kwaliteit. Dat je na 11.00 uur ’s ochtends eigenlijk géén cappuccino meer kunt bestellen. Dat een espressokopje niet tot de rand toe vol hoort te zitten. Dat je boos wordt als je koffie niet perfect is.

Unieke vormgeving
Een goed espresso merk kijkt verder dan het kopje koffie alleen. Manetti wil dat de klant bij ieder contact even aan Italië denkt. Daarop is de hele uitstraling van ons concept gericht. De omdoos waarin de koffiepakken zitten al een cadeautje.

De zakken en blikken waarin de espresso verpakt zit, laten je gedachten direct afdwalen naar Italië. En ook het suikerzakje geeft je dat gevoel. Het design van de espressomachine kan alleen maar door Italiaanse ontwerpers bedacht zijn.

Biologische teelt

Alle koffiebonen die wij gebruiken voor het maken van onze espresso worden biologisch geteeld. Er wordt dus géén kunstmest en géén bestrijdingsmiddelen gebruikt. Dat is niet alleen beter voor onze planeet en je gezondheid, maar ook nog eens veel lekkerder. Je proeft het!

Manetti zet zich in om koffie te ontwikkelen die het milieu zo min mogelijk belast.

» Terug naar de horeca koffie voor de Manetti Bar.