Manetti Barista Tools

De beste en mooiste koffiemolens en accessoires

Barista tools en koffie accessoires voor espressomachines. Alles wat je nodig hebt om de perfecte koffie, espresso en cappuccino te zetten. Assortiment met tampers, portafilters, RVS melkkannen en thermometer, knockboxes, uitkloplades, onderdelen & reinigingsmiddelen en niet te vergeten koffiemolens voor espressomachines.

tamper

Rocket Espresso Tamper

Professionele design koffietamper uitgevoerd in hoogwaardig RVS. Voor het goed aandrukken van koffie in het portafilter. Zeer stevig en heerlijk zwaar, waardoor het aandrukken als het ware vanzelf gaat. Hierdoor wordt mede de koffie extractie en doorlooptijd van de perfecte koffie bepaald. Maat voor 57/58 mm koffiefilterbakje

tamperstation

Rocket Espresso Tamper Station

Deze filterdragerhouder is een must voor de barista! Deze mooi afgewerkte Rocket Espresso Tamper Station heeft een rubberen ondermat voor meer grip en bescherming van uw werkblad.  De zware RVS behuizing en het stevige rubber geeft een goede steun voor filterdrager en plek voor tamper.

koffiemolen

Macap MXD – Grind on Demand

Macap introduceert met zijn digitale serie “grind on demand” koffiemolens een revolutionaire toepassing in de specialty coffee scene. De MXD vereenvoudigt – dankzij zijn precisie maalcontrole, eenvoudige LCD schermbediening en roterende instelknop – het instellen van een enkele, dubbele dosering en continue maling.

Hoogwaardige prestaties worden gecombineerd met micrometische en specifieke instelbare maalgraad om het beste resultaat te krijgen uit de mooiste specialty koffie blends. Volledig automatische en traploze koffiemolen. Maalt direct in de filterhouder. Elke portie word vers gemalen. Dosering voor 1 en 2 koffie’s zijn apart van elkaar in te stellen. Gemakkelijker bestaat niet.

Prestatie 8-10 kg koffie per uur (3 gram per seconde)
Inhoud stolp 1,4kg
Maalschijven Ø 75mm plat
Maalschijven snelheid – 1400 r.p.m. (50 Hz) / 1600 r.p.m. (60Hz)
Wattage 340 watt
Gewicht 11 kg

 

Maten
Hoogte 60 cm
Breedte 22 cm
Diepte 37 cm (inclusief opvangschaal)
Diameter stolp 23cm

Vraag nu een offerte aan

Of bel direct een van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek

0546-493 880