manetti-training-boven

Nu tijdelijk gratis Barista Training

Bij huur of koop van een horeca espressomachine

Lekkere verse koffie is hét visitekaartje van ieder cafe of restaurant. Klanten waarderen kwaliteit, presentatie en worden steeds veeleisender. Handbereide verse koffiesoorten die met kunde & passie zijn bereid kunnen het verschil maken. Want professioneel koffiezetten is véél meer dan het “duwen op een knop”. Manetti biedt behalve professionele horeca espressomachines ook trainingen.
opgeven barista training

Introductie espresso & cappuccino

In deze Workshop espresso & cappuccino zetten wordt ingegaan op de verse bereiding van koffiesoorten op professioneel niveau. Bedoeld voor personeel dat méér wil weten over hoe een Italiaanse Barista te werk gaat. Je leert verse espresso & cappuccino handmatig bereiden, omgang met de koffie apparatuur en Barista tools. Met een deel theorie maar vooral véél praktijk! Onze trainers zijn gecertificeerd door de Speciality Coffee Association Europe (SCAE).

De workshop is bedoeld om het beste uit de espressomachine te halen en de lekkerste koffie te bereiden. We behandelen een deel theorie en productkennis over koffie en bijhorende apparatuur, maar vooral veel praktijk. Want goed koffiezetten is naast kennis vooral een kwestie van vaak doen, met de ondersteuning van een expert. Zodat je goede koffie van slechte leert onderscheiden. Plus je krijgt handige tips & trucs onder de knie om jouw zetmethodes te perfectioneren.

Ja ik wil een gratis barista training

 

 

terug naar Horeca Espresso Machines