Rocket Espresso

Manetti kiest voor de horeca koffiemachine van Rocket Espresso . Deze espressomachines worden in Milaan met de hand gebouwd.
Hoogwaardige RVS, stoere vormgeving. Zo ziet een echte Italiaanse horeca espressomachine er uit!

Rocket Espresso Boxer

Deze professionele espressomachine is een klassieker onder de espressomachines. De espressomachine bewijst dat design, hoge kwaliteit, en een scherpe prijs prima kunnen samengaan.

manetti-gratis-barista-training

Vraag nu een offerte aan

Of bel direkt een van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek:

0546-493 880

Faema

Het merk waar vormgeving en kwaliteit hand in hand gaan. Alle Faema machines zijn uitgevoerd met het wereldberoemde Faema thermo-siphon systeem, hetgeen een constante watertemperatuur waarborgd.

Kees van de Westen

Kees van der Westen Mirage state of the art horeca espressomachine voor professioneel gebruik. Hoogwaardige techniek aan de binnenkant, design aan de buitenkant. Handmade in Holland.

La Pavoni

La Pavoni is de grondlegger van de espressomachine en heeft de eerste espressomachine ter wereld op de markt gebracht. La Pavoni espressomachines zorgen voor de ultieme smaakbeleving van de perfecte espresso.

La Marzocco

De Italiaanse espressomachines van La Marzocco uit Florance worden niet gemaakt voor boekhouders.
Door de vele opties, mogelijkheden en vooral perfecte temperatuurbeheersing is de La Marzocco de ultieme espressomachine voor de barista.

Vraag nu een offerte aan

Of bel direkt een van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek:

0546-493 880

Melitta koffiemachines

Melitta horeca koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de horeca, cateraars, het bedrijfsleven en instellingen. De professionele, duurzame, volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle en kwalitatief goede producten.

WMF koffiemachines

WMF horeca koffiemachines zijn er voor de kleine, gemiddelde of grote capaciteit . WMF heeft de koffiemachine die u zoekt. WMF staat voor een steeds correcte kwaliteit en een opvrolijkende blikvanger in uw omgeving.