Vacature

Horeca Account Manager

Fulltime Auto Randstad Oost-Nederland Goed salaris

Staat koffie voor jou gelijk aan smaak, passie en beleving? Wij hebben 2 leuke vacatures beschikbaar! 1 voor de Randstad regio en 1 voor de regio Oost-Nederland. Dus wil je:

 • Op bezoek bij de mooiste horecazaken? 
 • Vertrouwen, gezelligheid, persoonlijke aandacht én vrijheid in je werk?
 • Afwisseling: de ene dag geef je een training, de andere dag bezoek je een beurs? 

Kom dan bij ons werken. Manetti, ‘more than just coffee, it’s an attitude’.

OVER MANETTI

Natuurlijk is koffie onze hoofdzaak. Maar Manetti is meer dan alleen exclusieve Italiaanse en biologische koffie van de beste kwaliteit. Manetti is stijl. Manetti is passie. Manetti is een attitude. Dat proef je niet alleen, dat zie en ervaar je ook. Onze koffiemachines, onze koffieblikken en zelfs onze koffiekopjes, alles ademt Italiaanse passie voor koffie. En dan hebben we het nog niet eens over de evenementen gehad die wij organiseren met ‘Club Manetti’.

Geïnspireerd door grootvader Silvio, die ‘weigerde’ Hollandse koffie te drinken, was het Paul Manetti die besloot Italiaanse koffie naar Nederland te halen. Het begin van een missie om het gevoel dat Italianen bij koffie hebben uit te dragen en over te brengen. Zowel op de Nederlandse markt als over de grenzen. De eerste stappen hiervoor zijn gezet, de volgende stappen zetten we hopelijk samen met jou!

Manetti staat voor kwaliteit, exclusiviteit en duurzaamheid. Dat heb je wellicht al eens ervaren in de vele horecazaken waar onze koffie geserveerd wordt, maar dat ervaar je zeker vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken. De eerste periode leren we je alles over koffie, je werkt mee in de branderij en productie en je gaat mee op pad naar onze klanten.

Daarna is het aan jou om onze Italian attitude van stijl, passie en exclusiviteit uit te dragen in jouw eigen regio.

WAT GA JE DOEN?

Als Horeca Accountmanager kom je over de vloer bij de mooiste horecazaken binnen jouw regio. Zowel bij bestaande klanten als potentiële nieuwe klanten. Bij bestaande klanten kom je langs voor meer dan alleen een goed gesprek en een kop koffie. Je steekt ook direct je handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat de gasten van onze klanten een perfect kopje koffie geserveerd krijgen.

Je geeft tips aan de barista’s in spé, stelt de maalgraad van de molen perfect af en beantwoordt vragen over de machine. Dat geeft je direct de gelegenheid om nieuwe kansen te zien én te pakken. Bijvoorbeeld voor uitbreiding van het assortiment of de verkoop van een barista-training.

Maar we hebben een ambitie om verder te groeien. Dat betekent dat je ook zelf actief nieuwe deuren opent bij potentiële klanten. En dat is zeker een uitdaging. Want, je bent niet de enige die bij de horecaondernemers langskomt met een nieuw en fantastisch product. Daarom weet je het juiste moment te kiezen, ben je doortastend en laat je je niet ontmoedigen als het even tegen zit. Maar welke deur je ook opent, je doet het altijd ‘in stijl’, de Manetti stijl.

Je bent veel op pad. Dat geeft je veel vrijheid om zelf invulling te geven aan je werk. We zien elkaar maandelijks tijdens onze sales meeting in Nijmegen of Almelo of tijdens de beurzen en evenementen van Club Manetti. De rest van de tijd spreken we elkaar vooral telefonisch of digitaal. We voorzien je van een goed ‘mobiel kantoor’, bestaande uit auto, laptop, telefoon en iPad.

BIJ ONS OP DE KOFFIE

Hebben wij voor jou in petto:

 • Een goed salaris
 • Een collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling én altijd lekkere koffie thuis.
 • Je eigen mobiele kantoor: auto, telefoon, laptop en IPad.
 • Leuke reisjes, vooral naar Italië!
 • Opleidingsmogelijkheden: te beginnen met een SCAE Diploma en een sales training.
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Een platte en vooral gezellige organisatie waarin we informeel en open communiceren.
WAT BRENG JIJ ZELF MEE?
 • Passie voor koffie
 • Kennis en ervaring in de horeca en/of de ‘food’ of ‘beverage’ industrie
 • MBO 4 diploma óf werk en denk niveau
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Verkoop ervaring/kennis (pré)
INTERESSE?

Overtuigd? Stuur dan een bericht naar Paul Manetti via vacatures@manetti.nl waarin:

 • Je vertelt waarom je graag bij ons wil werken
 • Een link naar je profiel op LinkedIn met toestemming dat we daar alvast op mogen kijken voor een eerste indruk.

We schakelen snel én vinden het belangrijk dat we allebei de juiste afweging maken. Daarom sowieso twee gesprekken:

 • In het eerste gesprek maken we kennis en onderzoeken we of er een wederzijdse klik is. 
 • In het tweede gesprek duiken we in de inhoud én zien we je graag in de praktijk in actie. Dat doen we aan de hand van een praktijkcasus waar je je op kunt voorbereiden.  

Natuurlijk hopen we je aan het einde van dat gesprek bij ons te kunnen verwelkomen. Toch nog eerst even wat meer informatie? Je kunt onze verkoop binnendienst ook bellen via 0546-493880.

Of stuur een bericht naar Paul Manetti via: vacatures@manetti.nl